Torna la programació de teatre familiar a l’Espiga dins el cicle de Matins.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT COVID19 I L’AFORAMENT ES LIMITARÀ AL 50%

NO HI HAURÀ XOCOLATADA

Noves dates

7 DE MARÇ: LA BRUIXA BLAVA

Cia Glòria Arrufat. Titelles

Diu la llegenda que Escòcia es va formar gràcies a la Bruixa Blava i les seves germanes. Van fer les muntanyes i els llacs, i per viure segles i segles es banyaven en un pou secret de l’eterna joventut. Però van arribar el humans i cada cop quedava menys aigua. Només va sobreviure la Cailleach, la Bruixa Blava, que trista i ressentida amb els humans va perpetuar l’hivern i el fred. Bride, una jove molt astuta ens tornarà el Sol, les flors i la primavera.

https://www.gloriaarrufat.com/

21 DE MARÇ: LA SIRENA HIDRÀULICA

Cia Matito. Titelles de guant i actriu

A vegades passem massa temps esperant que alguna cosa ens canviï la vida.

Greta és una dona que va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l’única que encara la fa servir. Té  una cistella plena de trastos. Però n’hi ha un que acaricia amb especial il•lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu que va conèixer a Matito i on va néixer aquest desig encara per complir. Un espectacle de titelles de guant i actors que ens recorda que sempre podem trobar una manera divertida de fer el que hem desitjat tota la vida, encara no sigui tal com ens l’imaginem.

https://www.youtube.com/watch?v=1lTjKgM5tuQ

  

31 DE GENER: L’ARC DE SANT MARTI I LA LLUNA

Cia La Mà de l’artista. Titelles i música en viu

Públic: tots els públics a partir de 2 anys

La Cargol, el Gall, la Mosca i el Peix volen canviar, ser diferents, deixar de ser com són i qui són. Una nit, la Lluna els explica que si volen acomplir un desig només cal que passin per sota l’Arc de Sant Martí i el diguin en veu alta. Però també els demana que s’ho pensin molt i molt bé…

L’Arc de Sant Martí i la lluna és una faula sobre el procés de valorar les nostres peculiaritats i descobrir la nostra identitat explicada amb titelles de mitjà i gran format i música en directe.