Vam decidir tornar a començar a sortir al teatre plegats i vam pensar que el millor que podían fer era riure una estona.

Teatraires i Cantora!

I vaja que sí! Això comença amb una presentació molt eloqüent:

Es la primera vez que los actores y las a actrices disponibles coinciden con los personajes de la obra. Es más, incluso el perfil coincide! Felizmente hemos dejado atrás “Los dos mosqueteros”, “La fea y la Bestia” o “Blancanieves y los siete gigantes de metro ochenta”.

El director

Només us deixo aquesta declaració perquè la resta han estat, sense parar, un moment o altre que hem viscut sobre les taules. Els companys de la Coral ens han dit que sobre l’escenari no ho havíem vist mai això per per nostre. Encara bo.

Val a dir que hem rigut fins a plorar —literalment. I l’obra ha sortit realment malament! 🤣

Anem pensant en la propera?

😜