Dimarts 1 Juliol 2014

El darrer diumenge de juny, dia 29, festivitat de Sant Pere i Sant Pau, els socis i amics de L’Espiga de Les Corts vam celebrar el final de curs d’enguany.   Com és costum en aquestes ocasions a l’acte s’hi va sumar la Coral amb un petit concert resum de les nostres recents actuacions. (Continuar llegint)


El darrer diumenge de juny, dia 29, festivitat de Sant Pere i Sant Pau, els socis i amics de L’Espiga de Les Corts vam celebrar el final de curs d’enguany.   Com és costum en aquestes ocasions a l’acte s’hi va sumar la Coral amb un petit concert resum de les nostres recents actuacions.

Després d’un simpàtic i cordial dinar de germanor al mig del carrer de la nostra seu i a l’ombra d’unes carpes adients, just passades les cinc de la tarda, el nostre tresorer Eric de l’Arco acompanyat del seu petit Guillem va fer lliurament dels diplomes de vint anys de socis, excusant la presència del president Josep Maria Navero que acabava de ser pare per tercera vegada. Va glosar l’obra dels socis distingits, i entre ells hi havia la nostra companya Maria del Carme Lleal que va fer un petit i encertat discurs d’agraïment.
 
I tot seguit la Coral de l’Espiga de Les Corts va fer un petit recital de les set obres escollides i dirigides per l’Elisenda Saladrigues: Tourdion,  Comiat al Bosc,  Freedom, Ciutat de parella, La Gavina, Weemaweh (The Lion Sleeps Tonight) i els Segadors.
Aquest darrer himne va ser corejat per tot el públic assistent dempeus que sobrepassava la cinquantena de persones.
 
Després, aplaudiments, flors, regals, abraçades, acomiadaments i millors desitjos per a un Bon Estiu.
 
Nosaltres, tota la Coral, des d’aquestes línies volem també desitjar-vos a tots vosaltres un:
FELIÇ  I  RELAXAT  ESTIU  per retrobar-nos al setembre en la preparació d’una brillant celebració del nostre 90è Aniversari.
 


Més, sobre…:

Coral
,
final de curs