Diumenge 28 Novembre 2010

L’Espiga es va omplir de nens i familiars per rebre al circ de les titelles que ja ningú vol.


L’esforç de SOS Titelles ha aconseguit recuperar i dignificar la vida de molts titelles que havien quedat abandonats i oblidats en qualsevol racó fosc i brut.» Així ens presentaven l’espectacles els creadors d’aquest circ de titelles que semblaven sortides de «Freaks», la película de Todd Browning.

Certament, va ser un espectacle que no va deixar a ningú indiferent, presentant personatges (titelles) sense braços, sense cames, cecs, monstruosos,… Podem dir, però, que mentre el public infantil va estar els quaranta cinc minuts gaudint de l’espectacle, alguns adults varen manifestar al finalitzar que potser no era un espectacle adequat per als seus fills.


Més, sobre…:

Matins
,
Titelles
,
Paracirco
,
Cia SOS TITELLES