Benvolgudes sòcies i socis :

En compliment de la Resolució SLT/2568/2020 de 19/10/2020, del Departament de Sanitat, publicada al DOGC del 20/10/2020, queden anul·lades les activitats i reunions d’adults (més de 18 anys) en aquest casal, fins al 30/10/2020 inclòs, tal com indica la mateixa.

Únicament podran realitzar-se, com s’indica en l’esmentada normativa, els cursos per a nens i adolescents, sempre que els professors / es ho considerin viable, respectant escrupolosament les mesures establertes: presa de temperatura a l’entrada, higiene de mans amb gel hidroalcohòlic, ús de mascareta durant tota l’estada dins del local, sense excepcions, manteniment distàncies, ventilació de local, descansos, etc.

Queda sobreentès que els alumnes que vinguin a les classes ho faran amb l’expressa autorització dels seus pares o tutors.

Per part de la Societat, la Junta romandrà atenta a les possibles  noves modificacions en matèria de normativa, o pròrrogues i les comunicarà, si aquestes afecten als nostres socis.

Perdoneu aquesta nova situació, però hem de respectar la normativa, i poc marge tenim per maniobrar.

Des de la Junta volem agrair-vos de nou la vostra paciència i comprensió

La junta de l’Espiga de les Corts, a Barcelona, 21 d´octubre de 2020.