Dimecres 21 Juny 2017

El dissabte 10 de juny, la Coral va celebrar el concert de Primavera a la parròquia de St. Josep Oriol i no ho va fer sola: el concert va ser compartit, amb molta   il·lusió, amb la Coral St. Josep Oriol. Contents tots, no només pel fet de compartir concert amb la coral que ens havia convidat sinó perquè tenim la sort de compartir la mateixa directora, la Maria Capdevila.

 


El concert el va iniciar la coral Sant Josep Oriol amb un programa de vuit peces encapçalat per l’Ave verum de Mozart i seguit d’una variació entre barroc, una cançó basca, cançons nord-americanes i una mallorquina.
L’Espiga de les Corts va oferir també vuit cançons variades: tradicionals alemanyes, populars catalanes i americanes.
Un cop enllestides les dues actuacions hi va haver un cant comú amb la “Rosa de bardissa” de H. Werner i “L’Himne Festiu”, fragment del poema simfònic “Finlàndia”, de Jean Sibelius.
Les dues corals vam cantar acompanyades al piano per en Daniel Parache a qui agraïm la col·laboració.
També volem donar les gràcies al rector de la parròquia, Mn. Enric Termes, per les facilitats que ens va oferir en la utilització dels locals de la parròquia.
El públic que emplenava la capella de Montserrat de la parròquia, va respondre amb forts aplaudiments a les interpretacions de les dues corals així com a la seva directora, Maria Capdevila i al pianista Daniel Parache.
En acabar, les dues corals vam compartir un amical pica-pica als locals parroquials.