Dilluns 6 Juliol 2015

La Junta Directiva de la societat comunica als seus socis el traspàs del seu benvolgut amic i soci:

Lluís Muchart i Tió

Actualment, l’amic Lluís era un dels socis més antics de l’entitat. Acompanyat de la seva esposa Carme Ribas i Botines, va entrar a l’Espiga a la dècada dels 80 del segle passat i va contribuir molt marcadament en el seu desenvolupament.
Va ocupar càrrecs a la Junta Directiva, va ser actor de teatre en diverses obres i va formar part del grup dels escacs i dominó. També era membre de la Societat Patronat Casal l’Espiga.
Al marge d’això, tothora –i fins als últims dies– va mostrar una plena predisposició a realitzar el que se li demanés per tal d’afavorir la bona marxa de la Societat. Per tot el que s’expressa, la resta de companys trobarem a faltar la seva preuada companyia.

Que el seu bon fer, tothora sigui imitat.
 
                                                           La Junta Directiva
 Més, sobre…:

Lluís Muchart i Tió