Divendres 6 Març 2015

Des de gener  Picarols, Xiulets i Canons,  preparen cançons, dances i jocs musicals, pel concert de final de curs que estarà dedicat al tema de la NIT (la lluna , les estrellles, fades i follets, el silenci…)  Llegir més  


Durant el mes de març els alumnes de piano i de llenguatge musical han fet proves individuals on han demostrat l’esforç i el nivell assolit, i el propers dimecres 18 i 25 de març s’organitzen classes obertes del cor infantil amb la possibilitat d’assistir per veure el funcionament de l’activitat.

Al desembre els cantaires de Faristol ens van oferir un concert de nadal ple de cançons entranyables, repertoris d’arreu del món, cançons pop i modernes, a dues veus, i que va culminar amb un emocionat himne d’IMAGINE sota el caliu de les espelmes…

Un exemple de cançó de la nit que va enviar l’Elisenda

 


Més, sobre…:

faristol
,
elisenda saladrigues