Divendres 26 Desembre 2014

El diumenge 21 de desembre va tenir lloc la trobada tradicional de les entitats corals del districte patrocinada per l’Ajuntament de Barcelona amb l’eslògan  Barcelona inspira un Nadal per compartir.


El lloc de trobada va ser com les darreres vegades l’incomparable marc del Monestir de Pedralbes. Enguany només van presentar-se cinc corals ja que els de Can Novell i els de l’Orfeó es van excusar.

El ordre d’actuació es va sortejar i resultà aquest: Coral Concòrdia, Cor de cambra Tempus musici, Coral Quòrum, Coral L’Espiga de les Corts i Coral Escola Lavínia. Finalment es va preveure un cant comú molt nostre com és El noi de la mare dirigit per la nostra directora Elisenda Saladrigues.

La nostra coral va resultar de llarg la més nombrosa i el públic assistent quasi omplia les tres quartes parts dels seients del temple desafiant les baixes temperatures que en aquestes dates es troben en aquests espais tot i les nombroses estufes elèctriques que hi havia connectades.

Amb uns 75 minuts les corals van complir amb la seva missió amb sort més o menys desigual, però podem afirmar que la nostra actuació va merèixer les aprovacions de la directora i del públic, i globalment les sensacions dels assistents van ser bones com és habitual en aquetes trobades.
 
A l’hora de la copa de cava amb torrons tradicional que ens van obsequiar va haver algunes actituds arbitràries per part del personal vigilant que van impedir que algun dels acompanyants dels cantaires pogués accedir al refetor on es feia el refrigeri. Va ser un mal record pel cantaire que va patir aquesta arbitrarietat. 


Més, sobre…:

nadal
,
coral
,
Trobada
,
Monestir
,
Pedrabes