Dimarts 14 Octubre 2014

El dissabte 11 d’octubre va tenir lloc a les 12 h,.dins del extens programa de la Festa Major de les Corts 2014, el ja tradicional Concert de Corals que es celebra al auditori AXA de l’Illa Diagonal.
 


La nostra coral de L’Espiga de Les Corts va actuar en cinquè lloc de les set corals del districte convocades.

Abans d’actuar la presentadora va anunciar al públic que la nostra actuació la dedicàvem a la memòria del nostre company i amic Francesc Muñoz i Medina que feia dues setmanes que havia patit un desgraciat accident mortal que va deixar a consternada a tota la comunitat de L’Espiga.  Especialment a les seccions d’escacs de la que ell era darrerament responsable i la de cant coral ja que hi havia participat algun temps com a cantaire. A  més va ser president de L’Espiga entre als anys 1988 i 2000 celebrant sota la seva presidència el 75 aniversari de l’entitat.. Per entendre la seva tasca dins de la Societat Coral només hi ha que veure que és la tercera persona més esmentada en el documentada Història dels 75 anys de L’Espiga del nostre company Joan Hugué i Rovirosa.
 
A ell li vam dedicar el sentit Comiat al Bosc de Fèlix Mendelssohn. Després ja va seguir la resta del nostre programa; Tourdion, D’un temps, d’un país de Raimon, obre que la coral ha cantat per primera vegada, l’havanera La gavina Francesc Sirés, però harmonitzada per J.J. Blay i finalment The lion sleeps tonight més conegut com Weemaweh.  El públic ens va correspondre amb una tancada i forta ovació.

De fet la trentena de cantaires que ocupava l’escenari va contrastar amb les altres corals que per diferents motius no havien pogut reunir tants cantaires.
Al final es va cantar com a cant comú proposat pels amics de l’escola Lavínia la famosa cançó també de Raimon Ahir (Diguem no).
Els comentaris generals de la gent  a la sortida del concert van ser molt positius.
 
Salutacions,
 
Antoni Garcia
 


Més, sobre…:

coral
,
concert
,
festa major