Diumenge 28 Setembre 2014

Hem de comunicar a tots els socis i amics el traspàs d’una de les persones més estimades de la nostra entitat. Ha estat una mort inesperada i sobtada. Molts de vosaltres vareu compartir partides d’escacs i converses al Casal pocs dies abans de que ens assabentéssim de l’accident que va patir el dissabte. Avui hi ha la vetlla a la capella 15 del Tanatori de Les Corts i demà es celebrarà cerimonia a les 9 del matí.


Cap paraula que diguem ara ens podrà alleugerir el dolor que acompanya a tota la família espiguenca, ja que el Francesc era present quasi tots els dies al Casal i la seva presència era segura en quasi totes les activitats de l’Entitat. Soci des de l’any 1981, va ser-ne president durant 12 anys, del 1988 fins el 2000 i per tant va ser el president del 75è aniversari de l’Espiga el 1999. Però la seva activitat va ser variada i sempre engrescadora: director de la coral infantil del 1988 al 1992 i vocal d’escacs, vocal de junta i responsable i assessor tècnic de l’Espiga en el seu casal, fruit de la seva formació i de la seva experiència laboral. Els darrers anys va ser mestre d’escacs de molts nens, joves i adults del barri i va acompanyar concerts de la coral amb la flauta travessera.
 
No només ell va estar vinculat a l’entitat. La seva família, la seva dona Marta i els seus fills Jaume i Albert han estat actius en seccions com l’Esbart o han exercit càrrecs a la junta. La seva és doncs una d’aquelles famílies de l’Espiga que varen fer seva l’entitat. Volem fer-los arribar el nostre més sentit condol.
 
El Francesc ens va deixar un Himne a l’Espiga, titulat Benvinguts a L’Espiga:
 

Salut, Salut, als amics de l’Espiga.
A tots, tots, adrecem nostres cants.
Cantarem plens de joia
cants de pau i germanor.
El missatge és molt simple
tot seguit us el donem:
Benvinguts tots a la festa,
benvinguts, benvinguts.

 
Avui és un dia ben trist. Francesc, et recordarem.
 


Més, sobre…:

Francesc Muñoz
,
defuncio