Dissabte 30 Agost 2014

El divendres 30 de juliol el president de la Societat Coral L’Espiga de les Corts, Josep Maria Navero, i el regidor del Districte de les Corts, Antoni Vives, van signar un conveni que permetrà el desenvolupament d’un programa d’activitats cultural basat en el cant coral, el teatre, els escacs i el joc de rol, les especialitats que representen les principals seccions de l’entitat.


El divendres 30 de juliol el president de la Societat Coral L’Espiga de les Corts, Josep Maria Navero, i el regidor del Districte de les Corts, Antoni Vives, van signar un conveni que permetrà el desenvolupament d’un programa d’activitats cultural basat en el cant coral, el teatre, els escacs i el joc de rol, les especialitats que representen les principals seccions de l’entitat.

El conveni s’inscriu en el desenvolupament d’allò que disposa la Carta Municipal en relació al suport de les iniciatives ciutadanes i la promoció d’iniciatives culturals, i també als objectius marcats en la Mesura de Govern del Districte de les Corts en relació a la cooperació amb els agents socials per afavorir-ne l’enfortiment i a l’establiment de relacions que permetin la dinamització cívica i cultural i l’ampliació del seu cercle d’influència a tots els veïns i veïnes dels barris.

Cal remarcar que aquest és el primer conveni bianual que signa l’Espiga i alhora és el primer conveni bianual que el Districte de Les Corts signa amb una entitat cultural del barri.


Més, sobre…:

ajuntament
,
conveni