Dijous 20 Març 2014

Ja està oberta la inscripció per participar en CORTOS K 2014. II Edició del Festival de Curtmetratges de Terror i Fantàstic de KlownsAsesinos.com, certamen que segueix apostant per difondre l’enorme qualitat del cinema breu realitzat al nostre país


A través del web, podeu accedir a les bases de participació i la fitxa d’inscripció del concurs, disponibles en els seus corresponents apartats. Llegiu-los atentament per evitar possibles errors. El termini per presentar les obres a concurs acabarà el 30 de maig.
El festival es celebrarà els dies 27 i 28 de juny, a la SC L’Espiga de Les Corts, c / Joan Gamper, 30 (Barcelona), amb una primera jornada en què tindrà lloc una mostra fora de concurs de les obres rebudes, i un segon acte, que comptarà amb la projecció dels curts finalistes, el lliurament dels premis i una xerrada amb els membres del jurat i curtmetratgistes assistents a l’esdeveniment, en què el públic també podrà participar.
Per aquesta ocasió, comptarem amb un jurat d’opinions tan dispars com professionals, compost per Manuel Carballo (Director de la recent «Retornados»), José Manuel Meneses (responsable del curtmetratge «Vencidos») i Olga Bel (directora de la Mostra de Curtmetratges Dr Mabuse). Ells decidiran els guanyadors entre les obres seleccionades per l’organització com a finalistes.
En aquesta segona edició de CORTOS CON K, també volem retre un nostàlgic homenatge als primers treballs de directors ja consagrats en el món del cinema, amb una nova secció on projectarem alguns dels curtmetratges que els van servir per experimentar, aprendre i obrir-se pas en la indústria cinematogràfica. Una proposta de la qual us anirem parlant en els propers mesos.
Durant el procés de selecció, us informarem sobre qualsevol noticia que pugui sorgir, i el 10 de juny seran anunciats els curts seleccionats. El nom dels guanyadors ens els reservarem per al dia de la projecció i lliurament dels Premis …
El concurs està subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona – Districte de les Corts i el suport de la S.C. L’Espiga de les Corts.


Més, sobre…:

klownsasesinos