Dilluns 13 Gener 2014

El dissabte dia 11 de gener la Escola Orfeònica de Martorelles va organitzar un concert de Cap d’ Any  en forma de trobada de tres corals.


La titular de la entitat que dirigeix  Adela Milan, la coral Unió i Energia de la Roca del Vallès dirigits per la jove directora eslovaca Lucia Beresova, i la nostra coral de L’ Espiga sota la direcció de la titular Elisenda Saladrigues.
La directora Adela Milan és també directora de la Coral de Sant Fost de Campsentelles que fa dos anys ja va fer un intercanvi complet amb nosaltres, i com es veu que en guardava un bon record va tenir la gentilesa de convidar-nos.
L’acte va començar a les set de la tarda després d’estar escalfant veus i assajant els cants comuns una bona estona. Cada coral va cantar cinc obres i en acabar es varen interpretar tres cants en comú. Va començar la  coral de la Roca, vàrem continuar nosaltres i tot seguit cantaren els amfitrions.
La nostra coral va canviar una cançó del programa inicial per poder rendir un petit homenatge al compositor recentment desaparegut Georges Moustaki amb la seva cançó Ma liberté.
El públic vorejava les cent cinquanta persones i tots ells van estar molt generosos amb els aplaudiments que varen repartir de forma equitativa.
Al final de la cantada el president de l’entitat senyor Ricard Sánchez va repartir les flors de rigor i uns obsequis als presidents dels grups corals, així com a unes persones destacades de l’ Escola Orfeònica.
Després en pocs minuts els organitzadors van muntar dues taules llargues paral•leles amb una gran quantitat d’entrepans variats i galetes, amb begudes i cava, què van ser molt ben acollits pels cantaires i acompanyants.
Afortunadament era una tarda de poc trànsit i a les nou ja érem a casa.


Més, sobre…:

concert
,
coral