Dimecres 13 Novembre 2013

El dissabte dia 9 de novembre es va celebrar a l’església de Santa Maria de Sants el concert Trobada de Cant Coral de la Federació de Cors de Clavé – Delegació del Barcelonés en el 68 aniversari de la Societat Massa Coral “La Vinya de Sants”.


El seu president Ton Soldevila, que havia cantat antigament amb L’Espiga de Les Corts, ens havia convidat des fa mesos a obrir el concert cantant en primer lloc.
Així ho vam fer interpretant cinc obres del nostre repertori dirigits per l’ Elisenda Saladrigues.

A continuació va cantar la Coral Estel del Centre Catòlic de Sants dirigits per mestre Murat Khupov, i tot seguit els organitzadors, coral Vinya de Sants dirigits per Xavier Martín, que els acompanyava al teclat. El concert va acabar amb la interpretació dels Segadors a quatre veus, cosa que va aixecar tota l’audiència immediatament dempeus afegint les seves veus a les nostres.

El públic que emplenava quasi el 80% de la capacitat del temple, un dels més grans de la zona, demostrà la seva satisfacció amb nombrosos aplaudiments que varen satisfer els ànims de tots els presents.

Com és habitual en aquestes ocasions la coral organitzadora vàren preparat un pica-pica a la seva seu social, molt a prop de l’església, on férem una petita trobada de germanor animada per cava i cançons.


Més, sobre…:

Coral
,
Concert