Dilluns 14 Octubre 2013

El darrer dia de la Festa Major de nostre barri de Les Corts, diumenge 13 d’octubre de 2013, la Coral de La Espiga sota la direcció de l’Elisenda Saladrigues va participar en el concert conjunt de quasi totes les corals oficials del barri (només en va faltar una) que l’Ajuntament del Districte va organitzar a les 12 del migdia a la Sala Auditori AXA del complexa comercial barcelonès de L’Illa Diagonal.


L’ordre d’actuació va ser: Coral de Can Novell, Orfeó de Les Corts, Coral Concòrdia, Cor de Cambra Tempus Musici ICC,  Coral L’Espiga de Les Corts  i  Coral de l’Escola Lavínia. Al final les corals conjuntament dirigides per l’Elisenda van cantar l’obra Senyor Sant Jordi, música de Francesc Vila i lletra de Salvador Espriu, en l’any del centenari del naixement del notable escriptor i poeta català.

Totes les actuacions van ser premiades llargament amb entusiastes aplaudiments del públic assistent que emplenava totes les localitats que l’organització havia posat a la seva disposició. La satisfacció tant dels cantaires com dels espectadors es manifestava clarament en els seus rostres alegres i somrients a la sortida d’aquest acte tant emblemàtic de l’activitat coral del nostre barri
El nostre repertori particular va ser: Tant que vivrai, Ciutat de parella, El menú, i una trilogia de cants de origen africà: Mashiti-Kriabe-Siyahamba.
Tant la impressió de la directora com la nostra era de que havíem cantat a un nivell molt digne i notable.

Ara ja ens toca preparar la propera trobada a la que estem convidats, el dissabte 9 de novembre a les sis de la tarda a l’església de Santa Maria de Sants. Participarem amb les Coral de La Vinya de Sants, Coral Estel de Centre Catòlic de Sants i Coral La Floresta de Sants-Montjuic.
Hi esteu tots convidats.


Més, sobre…:

Coral
,
festa major
,
concert