Diumenge 30 Juny 2013

Avui diumenge 30 de juny La Coral ha conclòs el curs 2012-13 de L’Espiga.


Amb un programa molt complet les activitats del dia han començat amb unes portes ofertes d’escacs i jocs de rol.

Després a l’hora de dinar s’ha celebrat amb una arrossada de germanor al carrer en la que han participat socis i amics de l’entitat.

A continuació, a mitja tarda el grup de teatre  ens ha ofert un magnífic tast del musical “No és massa tard” que ha tingut un gran èxit aquesta temporada i que tenen intenció de fer algunes representacions més al començament de la curs vinent.

Després L’Eric i el Josep Maria han fet un merescut lliurament de diplomes a tres socis destacats que han complert 20 anys de col•laboració amb la nostra associació, i que han estat premiats amb generosos aplaudiments.

En acabar en ha tocat a la Coral de L’Espiga de Les Corts fer la cloenda de la diada amb un breu concert de sis peces com a resum de les cançons que han estat treballant aquestes darreres setmanes. El públic que també ha participat en la darrera cançó i que emplenava unes dues terceres parts de l’auditori ha demostrat la seva aprovació amb uns càlids aplaudiments i finalment ens hem desitjat mútuament un bon estiu ple de lleure i de recuperació d’energies per retrobar-nos de bell nou el proper setembre amb nous reptes i il•lusions. Desig que des d’aquesta finestra fem extensiu a tots els nostre lectors.


Més, sobre…:

Coral
,
final de curs
,
teatre
,
cursos