Dilluns 6 Maig 2013

Fa tres mesos i mig que la Coral de L’Espiga va cantar el concert de Nadal acompanyada del Cor de Cambra, I dilettanti. Ara ja hem arribat al maig, i tocava fer un concert de Primavera. El varem fer el dissabte dia  4  cantant conjuntament amb la Coral Concòrdia, que la dirigeix en Gonçal Perales.


Ells són veïns nostres, i havíem cantat junts en les cantades de Nadal que organitza L’Ajuntament del districte amb actuació de totes les corals del barri, aquest any fórem set, però mai havíem cantat les dues juntes.

El programa estava format per set cançons interpretades per la Coral Estel, dues d’elles eren estrenes:  Comiat al bosc de Fèlix Mendelssohn i una Trilogia Africana en la que va participar el públic assistent.
A continuació la coral convidada va interpretar sis peces d’autors contemporanis, acompanyada al piano pel propi director, una d’elles era també estrena per la seva part la Bohemian Rapsody de Freddie Mercury. La vetllada va concloure amb dos cants comuns dirigits per cadascun dels directors.

El públic que ocupava les dues terceres parts del nostre auditori va demostrar la seva satisfacció i entusiasme de forma fefaent, i la Coral Concòrdia ens va convidar a un concert de tornada.
Com és costum en totes aquestes ocasions l’acte va acabar amb coca, galetes i cava compartits amb fraternitat.


Més, sobre…:

Coral
,
Coral Concordia
,
I dilettanti