Dilluns 21 Gener 2013

El dissabte 19 de gener la Coral de L’Espiga de Les Corts junt amb el Cor de Cambra I Dilettanti del Col•legi la Salle Bonanova van celebrar un Concert d’Hivern a l’Església de la Mare de Déu del Remei.


Volem agrair des d’aquí les facilitats que ens va donar Mossèn Pere Montagut per poder disposar de l’església, ja que havia hagut problemes per trobar dates adients a les dues corals abans de festes, i ara que se’n havia trobat una adequada per ambdues corals no teníem el nostre local social disponible.

El concert va tenir lloc en acabar la missa de set de la tarda. Tot i que el dia va ser plujós i amb vents desagradables, es van omplir les dues terceres parts de la nau principal del temple. Començàrem els cantaires de L’Espiga amb vuit obres variades de nadales i cants d’autor. Continuaren el Cor de Cambra amb onze obres, cinc del Renaixement i sis nadales de tots els temps. Per concloure el concert, conjuntament vàrem cantar: Signum dirigits per la Esther Doñate, directora del Cor de Cambra, i que va recordar que havia dirigit la nostra coral durant un temps, fa 22 anys, i Joia en el món dirigits per la nostra directora Elisenda Saladrigues.

Els insistents aplaudiments del públic van propiciar un bis improvisat repetint La pastora Caterina.

Com és costum en aquestes trobades la festa va acabar amb un berenar de germanor, amb coca, pastes i cava, en el que no van faltar cançons i alegria.

El cor convidat ens va comentar que buscarien una data adient per invitar-nos a celebrar un concert de tornada a la seva seu.


Més, sobre…:

Coral
,
concert