Divendres 4 Gener 2013

El passat dia 24 de desembre ens va deixar la nostra benvolguda sòcia i amiga Magda Casanova i Villanua. La Magda va participar molt activament en la vida espiguenca i va formar part de la Coral i del Grup de Teatre.


I a més, va ser la secretaria de la Junta directiva durant uns quants anys i formant part d’aquella junta que va organitzar els actes del 75é aniversari de la nostra entitat, el 1999.
Per raons de feina i responsabilitat, la Magda va deixar apart la seva participació activa a l’Espiga però va mantenir-se sempre a prop, venint a concerts i obres de teatre com a públic, fins que una sobtada malaltia l’ha allunyada un xic de tots nosaltres. Però els que la varem conèixer a l’Espiga podem dir que sempre hi haurà una part d’ella en la nostra memòria de l’entitat.
Moltes gràcies Magda per tot el que ens vares ensenyar de compromís i responsabilitat.


Més, sobre…:

obituari