Dijous 18 Octubre 2012

El concert de Festa Major que va tenir lloc el diumenge 14 d’octubre, festa de la Mare de Déu del Remei, a l’auditori del nostre local social de L’Espiga de Les Corts.


El concert de Festa Major que va tenir lloc el diumenge 14 d’octubre, festa de la Mare de Déu del Remei, a l’auditori del nostre local social de L’Espiga de Les Corts.

Va ser un dels actes que van concloure la Festa Major del barri, que aquest any, a causa de les dates del calendari s’ha pogut gaudir al llarg de dues setmanes, participant els veïns en més de 200 variats actes festius. Entre aquests havia bastants concerts, els quals van ser tots ells força concorreguts.
El mateix va passar amb el nostre concert, que quan va començar a les 18:30 h. ja va ser difícil trobar un seient buit en tota la sala. El públic estava expectant per escoltar el concert que van oferir el “Quartet de flautes dolces Glosa” junt amb els cantaires de la nostra coral.
Van començar l’acte els cantaires de L’Espiga cantant set de les darreres cançons que han estat treballant aquestes últimes setmanes, acabant la primera part amb la famosa sardana del mestre Enric Morera, l’Empordà.

A continuació el quartet de flautes dolces Glosa, format per les quatre mestres de música del Conservatori Superior de Barcelona; Carme Batallé, Núria Fuster, Àngela Marsal i Anna Torra van interpretar nou obres variades, que anaven del barroc anglès a tres populars catalanes i acabaren amb dues cançons modernes de blues.

La vetllada es va concloure amb una obra interpretada conjuntament pels dos grups esmentats i que va ser: La Cançó de beure de Gabriel Bataille. Al final es van prodigar calorosos aplaudiments que van obligar a saludar vàries vegades els protagonistes d’aquest concert.

Durant la festa es va donar a conèixer el número de loteria que aquest any es juga a L’Espiga i que com tots sabem ajuda en gran part a cobrir les despeses que originen  les activitats de la coral.


Més, sobre…:

Coral
,
concert
,
festa major