Dimarts 18 Setembre 2012

Aquesta guia forma part d’una de les accions que desenvolupa el programa Patis Escolars Oberts al Barri  al vostre districte.


El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat per la regidoria d’Educació i Universitats, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant la seva vessant educativa i social i oferir un context segur i de proximitat per a infants, joves i famílies de la ciutat. La iniciativa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, compta amb el suport dels districtes de la ciutat, del Consorci d’Educació de Barcelona, de la Fundació Jaume Bofill i la col·laboració de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Com entitats i serveis que participeu des de la coresponsabilitat per l’educació, oferint activitats obertes als infants i joves, us fem arribar aquesta guia on us en fem difusió. Us agrairem en feu la màxima divulgació possible a les famílies del vostre barri.

Aquesta Guia d’entitats, serveis i equipaments públics. Activitats extraescolars al barri 3-16 anys, 2012–2013 i la resta d’edicions fetes per a tots els districtes de Barcelona, així com la informació de les accions obertes a tothom del programa Patis Escolars Oberts al Barri, les podreu trobar al web del programa www.bcn.cat/patisoberts.

Ben cordialment,

Programa Patis Escolars Oberts al Barri

Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, IMEB

Plaça Espanya, 5

93 402 3602

patisoberts_imeb@bcn.cat


Més, sobre…:

temps de barri
,
espiga
,
nens