Dimecres 20 Juny 2012

Diumenge17 de juny es va celebrar al local social de la Societat Coral L’Espiga de Les Corts el comiat del curs 2011-2012.


Va començar l’acte amb una sorpresa per als assistents. El conjunt de cantaires que fan perfeccionament de la tècnica vocal amb la professora Magda van  cantar de memòria acompanyats al piano per una amiga d’una companya, dos dels famosos Notturni de W.A. Mozart,  Luci care  i Due pupille amabili cantant amb diferents agrupaments de veus,

A continuació el tresorer Eric de l’Arco va fer menció dels darrers concerts que havia fet la Coral i ens va felicitar a tots els cantaires agraint-nos el esforç que s’havia fet durant tot aquest curs. Va agrair la nostra presencia i la de tot el públic assistent i finalment va proposar donar el diploma de Socia de Honor de l’entitat a la senyora Feli Sempau pels vint anys de fidelitat d’ella i de tota la seva família a les activitat de la casa.

El diploma el va lliurà el president senyor Josep Maria Navero, que va agrair també la tasca de l’Eric i al final es van fondre en una emotiva abraçada.

Seguidament la Coral va cantar vuit cançons de les apresses darrerament en les que hi havia tres estrenes nostres: Vós sou Senyor ma fortalesa de J.S.Bach,  Heilig, heilig, heilig de la Missa alemanya de Franz Schubert i Nit de Sant Joan popular suïssa amb lletra de Joan Maragall i arranjament de mossèn Batlle.

Els aplaudiment com de costum van forçar un bis de la Coral dirigida per en Jordi Farrera.

Va concloure l’acte amb un abundant lunch-berenar que es va fer traient les taules de la sala al carrer amb un ambient festiu i distès en el que no van faltar les alegres cançons de comiat i d’amistat.


Més, sobre…:

Coral
,
concert
,
final de curs