Divendres 18 Maig 2012

Els dos concerts realitzats ens omplen de forces per anar el 9 de Junya a Centelles. Llegiu el resum del que hem fet i farem!


La Coral de l’Espiga ja ha celebrat els dos concerts que us havíem anunciat.

El diumenge 24 d’abril vam cantar 15 cançons a la parròquia de Sant Jordi de Vallcarca, en acabar la missa de les vuit del vespre, per celebrar la festa del sant patró de la comunitat. Ens va dirigir en Jordi Farrera que provisionalment substitueix a la nostra directora titular Elisenda Saladrigues.
El públic i acompanyants,  vorejant les cinquanta  persones van premiar-nos amb uns generosos aplaudiments als que nosaltres vàrem correspondre amb una repetició del cant de Sant Ferriol. El senyor rector ens va felicitar i va tenir la gentilesa de lliurar-nos els diners recollits en una caixa que havia disposat per fer aportacions voluntàries per a la nostra coral.

El diumenge 6 de maig al nostre local social del Carrer Joan Gamper també vam oferir un Concert de Primavera amb la col•laboració de la coral Sant Fost dirigida per la senyora Adela Milan. Aquesta coral ens havia convidat el passat 8 de gener a celebrar el començament de l’any nou a Sant Fost de Campcentelles en un concert de matí del que tots guardem un bon record.  Ara no van dubtar en acceptar cantar plegats quan els invitàrem a participar en aquest concert del mes de maig. Cada coral va cantar sis cançons mes dos cants comuns. La coral convidada també ens va obsequiar com a propina la festiva Cànon-Sardana de Miralpeix que va fer les delícies del públic assistent. La festa com és costum va acabar amb un berenar ple de companyonia en el que van abundar cançons, bon humor i harmonia.

Ara el proper concert que tenim compromès serà al poble de Centelles el dia 9 de juny a les 21:30 h. on estem convidats i participarem en una trobada conjunta de quatre corals.

En la propera informació us donarem més detalls d’aquest i altres concerts que tenim programats abans de les vacances d’estiu.


Més, sobre…:

Coral
,
concerts