Dilluns 16 Abril 2012

Dos companys i socis de l’Espiga ens han deixat recentment. Tots dos varen dedicar esforços i anys a l’Espiga. Des de la Junta els volem agrair la seva feina tot fent un recordatori del que varen compartir amb ells.


En Francesc Farrando i Boix, soci de l’Espiga des del 1979 i declarat soci d’honor el 1999, va morir aquest més d’abril als 80 anys. Va ser Secretari i Vicesecretari de L’Espiga. Va participar activament en la vida de l’Espiga dels anys 80 i 90. El podem recordar en diverses ballades de Carnaval, en celebrades “Escales amb Hifi”, i en moltes activitats socials d’aquells anys. A més, va immortalitzar diverses vegades a la nostra coral en fotografies que han permès conservar la història de la nostra entitat.

En Josep Orive i Fernandez ha estat part important de la història del teatre de L’Espiga. Soci de l’Espiga des del 1981 fins el 1993, va ser nomenat director de la secció de teatre el 1982, juntament amb en Jaume Diaz, tots dos sota la coordinació d’en Miquel Alemany. En Josep va dirigir més de deu projectes fins que va deixar l’Espiga per a dirigir el projecte del «Grup de Teatre del Mercat de Les Corts». Aquest projecte, que sota el nom de «Grup de Teatre de Les Corts» ha acomplert 25 anys, ha estat un dels puntals del Teatre del nostre districte. En Josep i la seva companyia varen tornar a l’Espiga ara fa cinc anys. Ha estat a casa nostre que s’han celebrat aquests 25 anys. I en Josep va renovar, en aquesta darrera etapa, la seva condició de Soci de L’Espiga.

Moltes de les dades d’aquest recordatori provenen del llibre “L’Espiga, 75 anys d’història”, del nostre sòci Joan Hugué i Rovirosa.


Més, sobre…:

obituari