Dimecres 7 Desembre 2011

La Coral de L’Espiga de Les Corts també vol celebrar el Nadal i una manera de fer-ho, de les que més ens agrada, és cantant, i per això, hores d’ara, tenim programats ja tres concerts.


El primer, dedicat a tots els nostres fans, familiars i amics del barri, el farem a l’auditori del nostre local social del carrer Joan Gamper el dissabte dia 17de desembre a dos quarts de set de la tarda. El programa consta de onze cançons, la majoria de temes nadalencs. Aquest concert està adherit al programa del Dia Internacional del Cant Coral en el que es proclamarà el següent manifest:

Canteu, cors del món! 
Que la vostra veu sigui una pluja d’aigua fresca a on cremin les fogueres,
que el vostre cant porti roses a on hi hagi camps de batalla.
Obriu solcs i sembreu amor per poder recollir fruits d’esperança.
Canteu a la llibertat on regni el despotisme,
canteu a la igualtat on hi hagi pobresa,
canteu a l’amor on hi hagi odi.
Que els vostres cants orientin el món
perquè la pau substitueixi la guerra,
perquè tots respectem la terra,
perquè no existeixin diferències de raça i de color,
perquè tots siguem germans,
perquè aquest planeta s’alegri amb les nostres veus.

Aquest any es vol ressaltar el tema de la SOLIDARITAT, i per aquest motiu es cobraran dos euros com a entrada que aniran destinats a la Marató de TV3.

El dia següent diumenge  18 d desembre a les 5 hores de la tarda participem a la tradicional trobada de corals que patrocina l’Ajuntament del Districte i que enguany es celebra al Monestir de Pedralbes. Hi haurà set conjunts corals, i nosaltres serem els primers en cantar. Allí cantarem quatre nadales i al final de la cantada ens ajuntarem amb totes les restants corals per interpretar una nadala en comú “La pastora Caterina”.

Finalment, el diumenge 8 de gener de l’any vinent ens han convidat al poble de Sant Fost de Campsentelles a un concert participat amb altres corals. Farem la cantada en acabar la missa del migdia celebrant l’arribada de l’Any Nou.

Per acabar tots nosaltres també desitgem als nostres socis, lectors i amics unes Bones Festes de Nadal i un sortós i venturós Any 2012, si pot ser bastant millor del que ens pronostiquen tots els mitjans de comunicació.


Més, sobre…:

coral
,
Nadal