Dimecres 19 Octubre 2011

La Festa Major del barri de Les Corts aquest any ja ha acabat i tots hem pogut gaudir d’un gran nombre d’actes en moltíssimes activitats.


La Coral de l’Espiga tal com s’havia previst va fer acte de presència el dissabte dia 8 a l’Ofrena floral dels feligresos i entitats del barri de Les Corts a la Mare de Déu del Remei. La representació nostra es va fer amb l’acompanyament de membres de la coral infantil.
El diumenge dia 9 també varem cantar al auditori del local social amb la col•laboració de l’Orfeó Sarrianenc dirigit per Carme Maestre. Aquesta vegada a nosaltres ens dirigia el Jordi Farrera que substitueix a l’Elisenda Saladrigues per baixa maternal.
El concert va emplenar la totalitat de les localitats de la sala havent també quedat moltes persones dretes als passadissos laterals. El públic va agrair generosament l’actuació de ambdues corals amb calorosos aplaudiments. En acabar es va fer a la sala – bar un berenar de germanor amb les dues corals que es va allargar una bona estona en un ambient molt alegre i amistós en el que no van faltar les tradicionals cantades espontànies iniciades pels companys més entusiastes.
El següent diumenge dia 16 també ens van convidar a participar en la celebració del quinzè aniversari de la fundació del centre Cívic de Les Corts al carrer Dolors Masferrer i la nostra coral va cantar en el seu teatre – auditori acompanyada aquest cop per la Coral Oscus que dirigia en Ramon Beltran.
El públic també va emplenar quasi bé el local i amb els seus aplaudiments ens va fer repetir la darrera cançó que precisament havíem après per aquesta Festa Major.
Ara la Coral ja ha començat a treballar en el nou repertori adient que cantarem en els concerts de les properes Festes Nadalenques.


Més, sobre…:

coral
,
festa major