Dimecres 28 Setembre 2011

Aquest estiu la nostra directora Elisenda Saladrigues ha estat mare per segona vegada d’un preciós nadó que es diu Biel. El primer dia d’assaig ens el va ensenyar,  acompanyada del pare i del germanet  Martí, que estaven molt contents i satisfets. Realment tots els cantaires varem comprovar que era un nen molt maco i grassonet. Per molts anys !

També ens va presentar al Jordi Farrera, com a nou director de la Coral durant aquest trimestre, ja que la substitueix a ella el temps de té de baixa maternal. Immediatament ens varem posar “veus a la feina” per preparar el proper concert de Festa Major que tenim anunciat per al diumenge 9 d’octubre a les 18:30 al nostre local social del carrer Joan Gamper. Ens acompanyaran en aquesta cantada els companys de l’Orfeó Sarrianenc dirigits per Carme Maestre i que per primera vegada comparteixen programa amb nosaltres. També s’està negociant un altre possible concert al teatre del Centre Cívic Masferrer per al diumenge dia 16 amb la col•laboració d’una altra coral de la que encara no ens han dit el nom.

Us desitgem a tots una Bona Festa Major amb bona música i millors concerts !


Més, sobre…:

Coral
,
Elisenda Saladrigues
,
festa major