Dimarts 31 Maig 2011

Volem recordar avui al nostre soci Ramón Parés i Mitjavila, que va morir a l’edat de 83 anys després d’una greu malaltia.


En Ramon era soci de la Societat Coral L’Espiga des de l’any 1995. Havia estat membre de la Junta Directiva durant diversos anys, ocupant-se preferent-ment d’organitzar sortides culturals i excursions, totes elles de bon record per aquells que hi assistiren.

Desprès va continuar assistint, acompanyat sempre de la seva esposa Margarita, a la majoria d’actes que s’havien vingut celebrant al casal de l’entitat, i va gaudir sempre de la seva afició al domino molts dilluns a L’Espiga.

El traspàs del nostre benvolgut soci i amic va tenir lloc el passat dia 2 de maig. Diversos socis i companys varen assistir a la cerimònia.

Descansi en pau.


Més, sobre…:

Obituari
,
socis