Dijous 26 Maig 2011

Resum informatiu dels concerts realitzats al maig i el que es prepara per al mes de Juny.


El diumenge 9 de maig la Coral de L’Espiga de les Corts va convidar a la Coral de Sant Josep Oriol a fer un concert compartit de Sant Jordi i de Primavera al nostre local social. Es van interpretar en total 15 obres de diferents compositors, que van obtenir una aprovació entusiasta del públic assistent. Aquest va omplir quasi bé mitja sala però cal considerar que l’horari coincidia amb el partit de futbol Barça – Espanyol i això ens va perjudicar de ben segur. Una espectadora, esposa d’un cantaire, va filmar dues peces que cantava la nostra coral i es poden veure a la xarxa de youtube a Internet.

El proper diumenge 22 de maig la Coral Sant Josep Oriol ens invita a compartir amb ells un segon Concert de Primavera que cantarem a les 18 hores, a la seva parròquia del carrer Diputació, 145. La darrera vegada que vàrem cantar amb ells recordem que el públic assistent va omplir la capella de gom a gom i amb bastants persones dretes que no van trobar seients lliures. Esperem que aquesta vegada tornem a despertar un interès semblant.

A més recordem que el dia 5 de juny, també diumenge, ens desplacem al poble de Bellvís, de la comarca del Pla d’Urgell, on cantarem plegats amb la coral amfitriona Coral Espiga d’Or i la Coral L’Espiga de Cubelles com a corals germanes que portem totes el mateix nom. Serà la anomenada IV Trobada d’Espigues del segle actual i en la que aquest any dues corals s’han excusat ja que no poden participar per problemes de calendari.

Finalment un cap de setmana del mes de juny farem el Concert de final de curs al local social del carrer Joan Gamper. La directora Elisenda Saladrigues encara no ens ha donat detalls del dia ni del programa. Ja us ho farem saber.


Més, sobre…:

Coral
,
concert