Dimarts 3 Maig 2011

 Tal i com va anunciar a l’assemblea, en Francesc Muñoz i Medina cedeix el seu lloc a un nou vocal, en Ramir Artigas i Crosas.


A la Assemblea General Ordinària de Socis, celebrada el passat mes de febrer, el Francesc Muñoz no va renovar el seu càrrec de vocal de la secció d’escacs. Va dir, això sí, que con-tinuaria com a vocal de Junta i seguiria fent-se càrrec de la vocalia d’escacs fins que hi hagués un nou vocal. El passat dia 12 d’abril en una reunió, convocada pel Francesc Mu-ñoz, entre diferents socis de la secció d’escacs varen escollir com a nou vocal de la secció a En Ramir Artigas i Crosas.
Voldríem destacar les tasques fetes durant la vocalia del Francesc Muñoz, totes amb molt èxit: Torneig social, Escacs al carrer, Open Festa Major, Torneig de tardor obert al Barri, Campionat de Catalunya per equips,… En aquest últim cal destacar a l’equip A que ha mantingut la categoria Preferent, a l’acabar sisè del seu grup, després d’haver aconseguit l’ascens a aquesta categoria l’any passat. A l’equip B perquè no només ha mantingut la categoria a 2a. Provincial que va aconseguir l’any passat, sinó que, a l’acabar 2n. de grup ha aconseguit l’ascens a 1a. Provincial. L’equip C ha acabat en sisena posició, tot i que el seu objectiu és que juguin tots els jugadors per un igual perquè els més novells puguin agafar experiència. Els grups estan formats per 10 equips.


Més, sobre…:

Escacs
,
Vocal