Dijous 28 Abril 2011

Ja tenim les dates dels tres propers concerts i a més, us informem del que es va parlar a la darrera reunió de Cors de Clavé del Barcelonès.


La coral de L’Espiga de Les Corts ja té dates fixes pels les tres primeres audicions.

El primer Concert de Primavera, compartit amb la coral de Sant Josep Oriol que dirigeix la Maria Capdevila, serà el diumenge 8 de maig, a les 18:30 h. al nostre local social.
La data s’ha decidit a conveniència d’ambdues corals. Presteu atenció perquè en principi s’havia parlat del dia 7.

El segon, també Concert de Primavera i compartit amb la mateixa formació amiga, tindrà lloc a l’església de Sant Josep Oriol, carrer Diputació 145, el diumenge 22 de maig a les 18 h.

Finalment el tercer, tal com ja s’havia anticipat, serà a Bellvís, poble de la comarca del Pla d’Urgell, el diumenge 5 de juny, i serà la IV Espigada de la segona etapa, o sigui la Trobada de totes les corals que porten el nom de L’Espiga, al menys totes estan convidades, i que enguany ho organitzen els companys cantaires de L’Espiga d’Or de Bellvís. La hora i el programa encara no el sabem, però aviat rebrem notícies de l’acte.

El dia 12 d’abril es va celebrar una reunió de les corals del Barcelonès que pertanyen a la Federació dels Cors de Clavé en la que va estar representada la nostra coral. Allà es va parlar de les possibilitats de participar en més concerts amb la col•laboració d’altres corals de la Federació. Quan es prenguin decisions sobre aquests temes ja donarem la corresponent informació.


Més, sobre…:

coral
,
concerts
,
cors de clavé