Dilluns 28 Març 2011

Ahir diumenge dia 27 de març va ser el Dia Mundial del Teatre. El Grup de Teatre de L’Espiga de Les Corts no podíem deixar passar aquest homenatge i durant l’assaig d’aquesta setmana de Qui és el Mercader de Venècia?, l’adaptació de Shakespeare que estem preparant, vam dedicar uns minuts per a celebrar la diada brindant amb cava.


FELIÇ DIA MUNDIAL DEL TEATRE!


Ahir diumenge dia 27 de març va ser el Dia Mundial del Teatre, i el món sencer celebrava l’existència d’aquest art meravellós que ens fa viatjar a l’alteritat amb el vehicle dels nostres cossos i les nostres veus.

El Grup de Teatre de L’Espiga de Les Corts no podíem deixar passar aquest homenatge i durant l’assaig d’aquesta setmana de Qui és el Mercader de Venècia?, l’adaptació de Shakespeare que estem preparant, vam dedicar uns minuts per a celebrar la diada brindant amb cava.

Llarga vida al teatre!

Gaston Gilabert


Més, sobre…:

teatre