Dimecres 2 Març 2011

Des de la junta de la nostra entitat volem aclarir un concepte important i que potser no hem explicat correctament: la gratuïtat per als socis a tots els actes que es realitzen al nostre casal.


Benvolguts socis i amics,

L’Espiga té el compromís de oferir la entrada gratuïta a totes les activitats que es fan al seu casal als seus socis i sòcies. Això vol dir que tots els socis (excepte els protectors), tenen el dret de entrar sense pagar, a menys que sigui una activitat benèfica o de condicions especials.

En el cas de pares, mares o tutors que siguin ells els socis i que tinguin els fills o tutorats realitzant activitats (teatre, dansa o coral infantil) i vinguin a les activitats infantils, només podran accedir gratuïtament els socis, es a dir, els pares, mares o tutorats. Els infants hauran d’abonar la seva entrada. A l’inrevés, si els socis són els infants, ells podran entrar gratuïtament, però els adults hauran d’abonar la seva entrada.

Els membres de Junta quedem a la vostre disposició per a qualsevol aclariment.

Disculpeu, si mes no, les molèsties ocasionades.

La Junta Regidora.


Més, sobre…:

Socis
,
Matins