Dilluns 31 Gener 2011

Els matins de l’Espiga van estrenar l’any amb «ELS 4 ELEMENTS» un espectacle on els BALÍ BALÀ juguen amb titelles, màgia, música en directe i uns personatges amb molta força que ens fan recordar l’expressivitat del cinema mut.


Què passa quan un carter descobreix, dins un bagul, que en realitat no és un carter sinò un reconegudíssim mag? Què passa quan es vol crear la vida d’un barret de copa? L’aigua, l’aire, la terra i el foc: els 4 elements necessaris per crear la vida. Els Balí Balà ens feren riure, somiar, patir i aplaudir amb les seus jocs, la seva màgia, les seves titelles i les seves cançons.

Els Balí Balà són una companyia nova vinguda dels Arenys del Maresme. Com a companyia s’acaben de crear i s’estrenen amb aquest espectacle, però tots tres ja porten una llarga trajectoria en el món de les titelles, el teatre i la música. «Els 4 elements» és un acuradíssim espectacle, tant en la seva estètica com en la posada en escena.
Si voleu trobar més informació sobre «Els 4 elemets» i Balí Balà consulteu la seva pàgina http://balibala.blogspot.com

Realment va ser una sort poder-los tenir a l’Espiga. A més l’afluència de públic va ser realment espectacular. Una de les millors edicions dels matins amb un bon récord de taquillatge. El públic, cridat per l’esforç de difusió que s’està realitzant a l’espiga, i per la qualitat i bona espectativa que creava la publicitat de Balí Balà, va omplir la nostra sala com mai l’havíem vista.

Una bona manera de començar l’any.
Us esperem, doncs, al febrer.