Dimarts 21 Desembre 2010

Després dels èxits del Cluedo i del Coronel Ocell, la secció de teatre de l’Espiga ha organitzat durant aquest mes de desembre un taller d’improvisacions amb la finalitat de preparar un nou projecte teatral.


Amb ganes d’oferir el seu cos, veu, gestos, moviment a nous personatges de ficció, els nostres actors i actrius han participat en un taller d’improvisació dirigit per Gaston Gilabert, que s’ha desenvolupat durant les tres primeres setmanes de desembre, on s’ha treballat l’expressió, la concentració i la capacitat de reacció, entre d’altres habilitats de gran utilitat per a la representació teatral.

Tanmateix, i no menys important, durant aquestes sessions s’ha treballat el fet de transmetre o generar de forma espontània una idea o sentiment a partir de la imaginació, doncs la creativitat i alhora credibilitat d’un personatge són condició sine qua non de la improvisació.

Més d’una desena dels nostres artistes, composada tant per veterans com per novells, hi ha participat activament i d’una manera tan profitosa que augura una gran sintonia per als assajos que començaran el 13 de gener.

Seguirem informant dels avenços dels nostres actors i actrius!

Bones festes a tots,

Secció de Teatre
L’Espiga de Les Corts


Més, sobre…:

improvisació
,
teatre