Dimecres 1 Desembre 2010

Amb dos concerts per Festa Major de Les Corts, l’inici d’un curs de Tècnica Vocal i la preparació de dos concerts de Nadal, la Coral de L’Espiga no té descans!


La Coral de L’Espiga ha començat el curs 2010-2011 amb bon peu.

Tots els esforços que vàrem fer als assaigs del mes de setembre i de la primera setmana d’octubre han donat el seu fruit, ja que junt amb els companys de l’Orfeó de Les Corts i d’alguns voluntaris de la Coral Lavínia vam participar a la Missa major de la Festa de la Mare de Déu del Remei, el diumenge 10 d’octubre amb l’ocasió de la benedicció del nou orgue que s’ha instal·lat a l’església. Vàrem cantar plegats, amb dues excel·lents solistes i dirigits pel mestre Josep Gustems, el Kyrie i el Glòria de la Missa de Sant Josep de Calasanz del compositor i organista venecià Oreste Ravanello (1871 1938), i també l’Ave Verum de W.A. Mozart. La església aquell dia estava plena de gom a gom. La música i el cant coral van donar una especial solemnitat a aquesta celebració.

El mateix dia a la tarda, concretament a les 18:30 vàrem fer també la nostra contribució a la Festa Major del barri de Les Corts fent un concert resum de les peces principals que havíem cantat a les darreres actuacions. L’acte va tenir lloc al nostre local social i va ser premiat amb calorosos aplaudiments del nostre públic incondicional i que vàrem correspondre amb un parell de bis.

Ara ja hem tornat a emprendre els nostre assaigs tradicionals, els dilluns a les 21:30 en vistes a preparar els propers concerts, amb el de Nadal a l’horitzó. El dilluns 25 d’octubre també han començat les classes de tècnica vocal a les 20:15 que són obertes a tothom que hi tingui interès, i que van a càrrec de la professora Anna Rey.

Volem donar la nostra millor benvinguda al company Andreu que es va incorporar com a tenor el darrer dilluns 18. I també us recordem que ens encantaria que tots els qui gaudiu del Cant Coral i decidíssiu participar al nostre projecte ens ho feu saber quan més aviat millor per donar-vos el nostre sincer acolliment.

La Coral de L’Espiga aquest novembre ha estat dedicada quasi únicament als dos concerts de Nadal programats consecutivament per els dies 18 i 19 de desembre. El primer tindrà lloc al nostre local social dissabte 18 i serà el tradicional Concert de Nadal. Serà per la tarda i encara no s’ha determinat l’hora. El segon és la Trobada de Corals del districte de Les Corts que enguany es celebrarà a les cinc de la tarda del diumenge 20 a la església parroquial del Remei, i en la que teòricament participaran les vuit corals del districte a menys que a última hora hi hagi alguna baixa. Per aquest motiu cadascuna de las corals només podrà cantar una petita mostra del seu repertori, quatre peces escollides de forma de que no se’n repeteixi cap.

Tots els socis i amics de L’Espiga esteu convidats a cadascun d’aquests actes.

Us desitgem que gaudiu d’uns bons concerts i, com no, que podeu celebrar unes joioses i Alegres Festes de Nadal i de Cap d’Any.


Més, sobre…:

Coral
,
nadal
,
Festa Major