Diumenge 28 Novembre 2010

La cinquea funció d’aquesta obra de la nostra secció de teatre va omplir la sala de gom a gom en el dia de les eleccions catalanes.


En una freda nit de novembre, L’Espiga va rebre un public que, després d’haver votat (o no) per un dels partits que es presentaven a les eleccions al Parlament, va triar qui era l’assassí del Cluedo… On, quan, amb qué… les preguntes que, entre riures, es veuen resoltes al final de la funció. Cal dir que aquesta vegada la funció va tenir un inici més lent que altres dies, segons manifesta un dels actors, però que va acabar amb un ritme frenètic que va portar al públic a gaudir d’una de les funcions millor acabades de les 5 que portem fetes. Queden per endavant dues funcions més, l’onze i dotze de Desembre.


Més, sobre…:

El Cluedo
,
Teatre
,
Les Corts